• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Szeretne szolgáltatásinkra örök kedvezményt kapni?

Gáspár Medical Center Club Kártya program

Csatlakozzon a GMC Club tagjaihoz!

A Gáspár Medical Center visszatérő páciensei hűségét szeretné megjutalmazni.

Már az első kezelést követően kérheti saját, névre szóló Club kártyáját, mellyel minden szolgáltatásunk egyedi kedvezménnyel vehető igénybe. Minél többször jár nálunk, annál több pontot kap, melyet a GMC pontgyűjtő füzetében vezetünk a kezelési időpontjaival és kontroll emlékeztetőkkel együtt. Bizonyos pontszám elérését követően kicseréljük Bronz kártyáját Ezüst kártyára, illetve Ezüst kártyáját Arany kártyára térítés mentesen.

Az árlistában minden kezelésnél megtalálhatja az Ön kedvezményének mértékét (Bronz – Ezüst – Arany kártyás ár címszó alatt).

A GMC Club kártya névre szóló, át nem ruházható bizalom kártya.

A GMC Club kártya igénylőlap letölthető innen: GMC_CCigenylolap2017

A kedvezmény a GMC által nyújtott szolgáltatások munkadíjára és általános költségeire vonatkozik, nem terjed ki olyan anyagokra, eszközökre, technikai költségekre, amit a szolgáltatáshoz külön meg kell vásárolni így például:

  • implantátumok ára (mell implantátumok, fog implantátumok, feltöltő anyagok, csontpótló anyagok, stb.)
  • fogtechnikai díjak, egyéb technikai anyagok, eszközök (hallókészülék, egyes gyógyszerek, stb.)
  • és egyes termékek (elektromos fogkefe, fogkrém, öblögető, szájvíz, ínygél, fásli, stb.)

A GMC Club Kártya egyedi, névre szóló, magánszemélyek által igénybe vett szolgáltatásokra érvényes. Minden kártya névre szóló csak a kártyatulajdonos veheti igénybe a kedvezményeket. A kártyabirtokos személyazonosságát köteles igazolni, csak személyesen veheti igénybe a szolgáltatásokat.

A pontokat pontgyűjtő és kezelési könyvbe lehet gyűjteni. Kártya átvételekor a GMC Ezüst Club Kártya tulajdonosa egy darab, GMC Arany Club Kártya esetén két darab GMC Bronz Club Kártyára beváltható szabadon átruházható bont kap, melyet az általa megjelölt személy részére átadhat, aki a GMC-ben első kezelésen történő megjelenésekor a kezelés előtt beválthatja azt egy GMC Bronz Club Kártyára, így már az első alkalommal kedvezményekben részesülhet.

Az egyes beavatkozásokhoz, kezelésekhez, szolgáltatásokhoz, termékekhez hozzárendelt (az anyag-, eszköz- és technikai önköltségek figyelembe vételével) az adott kezelés, szolgáltatás kedvezmény kategóriája. Ez azt jelenti, hogy az adott szolgáltatás teljes lista árából adható kedvezmény mértéke kártyával rendelkezőknek milyen mértékű. Ez lényegében a szolgáltatásban a munkadíj és az alapköltségek tartalmával arányos, vagyis minél kevesebb az anyag- és technikai költség, annál több kedvezmény adható. Egyes szolgáltatások esetén (konzultáció, receptfelírás, tervezés, kontrollvizsgálat, tanácsadás, stb.) lehet GMC Bronz 5%, GMC Ezüst 10%, GMC Arany 15 % kedvezmény, mivel ezen szolgáltatások kevés az anyagköltséget igényelnek. Más szolgáltatások esetén ettől eltérő lehet a kedvezmény. Így például a fogeltávolításra (mérsékelt anyagköltség) érvényes kedvezmény (B kategória) az adott teljes fogeltávolítás árra vonatkozóan 4-8-12 %, kivéve, ha nem átlagos esetről van szó (pl műtéti eltávolítás, csontpótlás, altatás). Vagy a fogtömésekre (jelentős anyagköltség) vonatkozóan az adott fogtömés (C kategória) teljes árból történik a 3-6-9% kedvezmény adása (kivéve a szuper prémium minőségű anyag kérése esetén), a porcelánkoronák (D kategória) esetén (magas anyagköltség) pedig a 2-4-8% kedvezmény adása kerül. E kategória esetén mindig egyedi kedvezményt tudunk biztosítani.

A Gáspár Medical Center minden esetben fenntartja a jogot az árak és kedvezmények felülbírálására, változtatására. Az adott árlisták ÁTLAGOS esetekre vonatkoznak!

A GMC Club Kártya Igénylőlap kitöltésével és aláírásával a kitöltő fél elfogadja a kártyahasználat és adatkezelés feltételeit, hozzájárul, hogy a Gáspár Medical Center személyes adatait elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, alvállalkozójával feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer működtetése és a vásárlók igényeinek felmérése, rendszerbe adaptálása, törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása az igénybe vehető akciókról, kedvezményekről. A Gáspár Medical Center és alvállalkozója, a megadott adatokat saját marketing tevékenységéhez felhasználhatja, de más, harmadik fél számára nem adhatja ki (1992. évi LXIII Tv 3§).

A törzsvásárlói kártya elveszítése, megsérülése esetén a tulajdonos új kártyát igényelhet 3.000 Ft kártyapótlási díj ellenében, de a Gáspár Medical Center az elveszített kártya adattartalmáért nem vállal felelősséget.

Amennyiben a törzsvásárló megtagadja személyes adatainak felhasználását írásban, vagy a kiállítás után meg kívánja szakítani, úgy a kártya bevonásával, megszüntetendő a törzsvásárlói státusz is. A GMC Club Kártya igénylőlapot csak a törzsvásárló saját kezűleg, saját aláírásával láthatja el. Amennyiben más adataival való visszaélés történik, a Gáspár Medical Center egyoldalúlag kivonhatja a kártyát a forgalomból, megszüntetve az azzal járó kedvezményeket is.

A Gáspár Medical Center bármikor egyoldalúlag módosíthatja a GMC Club Kártya szabályzatát, és erről nem köteles minden törzsvásárlót értesíteni, mindösszesen a gasparmad.hu oldalon közzétenni.

A kártyaszabályzat hatálya, változtatások lehetősége

A Gáspár Medical Center fenntartja a jogot a kártyaszabályzat megváltoztatására. A változást a GMC recepción, titkárságon, valamint GMC honlapján (www.gasparmed.hu) 7 napon belül el kell helyezni, ennek megismerésére a kártyabirtokosoknak lehetőséget, betekintést kell biztosítani.

A körülmények változása esetén a GMC és partnercégei fenntartják a jogot a termékek és szolgáltatások körének, kedvezménykategóriáinak, az egyes kedvezmény mértékek változtatására.

A kártyaszabályzat megszegése

A kártyával való visszaélés, más személynek való jogtalan átadása esetén a GMC a kártyabirtokostól a kedvezmény lehetőségét visszavonhatja, a kártyát érvénytelenítheti.

Szépség-Egészség Csekk

A Gáspár Medical Centerben Szépség – Egészség Csekk vásárolható, mely tökéletes és ízléses ajándék, meglepetés bárki számára, legyen az családtag, barát, hozzátartozó, ismerős vagy akár üzleti partner, születésnap, névnap, karácsony, anyák napja, nőnap, ballagás, szalagavató, diploma osztó vagy más ünnepelendő esemény. Gondoljon például egy esküvő előtti fogfehérítési ajándékra, vagy csak egyszerűen egy összegre, melyet a megajándékozandó személy saját igényének és tetszésének megfelelően költhet el a Gáspár Medical Center bármely rendelésén. Ajánljuk továbbá cégek, vállalatok számára, mint plusz juttatás, ajándék, vagy év végi bónusz.

A Szépség – Egészség Csekk egy készpénzkímélő fizetési eszköz, ajándékkártya, mely a GMC minden szolgáltatásának igénybevételéhez szabadon felhasználható, fogászati, szájsebészeti, lézer vagy plasztikai sebészeti, bőrgyógyászati, allergológiai, fül-orr-gégészeti, stb. kezeléshez, műtéthez.

Ajándékozásakor mindösszesen annyit elég mondanunk: „Költsd magadra, egészségedre!” így egy igazán személyes, praktikus és hasznos ajándékkal tudjuk meglepni szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket, üzletfeleinket.

A Gáspár Medical Center alapvetően 3 különböző értékű csekket bocsát ki, 15 000, 25 000, és 35 000 Ft értékben.

Külön kérésre természetesen 2000 Ft felett bármilyen összegről tudunk csekket kibocsájtani.

GMC Bátorság Oklevél

Féltél a fogorvostól, de bátor voltál és hősiesen kiálltad a kezelés próbáját?

Ügyes voltál!

Ezért cserébe Fogtündérünk megajándékoz egy Bátorság Oklevéllel, melyet kollégáink kézbesítenek számodra a recepción!

A Fogtündér tényleg létezik és a bátor felnőtteket is jutalmazza! 🙂